fredag 10 juni 2011

Härligt!

Den efterlängtade mattläggaren kom igår morse. Ganska snart kom han och meddelade mig att han hade pratat med golvsliparen som skulle komma redan på måndag. Hm, det går ju inte, för då kommer ju målaren. Ett telefonsamtal senare var det bestämt att golvet slipas nästnästa måndag. Allt sker i ett nu, men i helt fel ordning om de hade frågat mig. Men det gjorde de inte.
Jag hade bestämt med mamma att jag skulle sova hos henne i natt, så jag drog vid 10-tiden. Då såg det ut så här i mitt sovrum


Det låg en likadan matta i det andra sovrummet och nu vet jag att alla golven är färdiga. Det ska bli så spännande att få se hur det blev med de andra två mattorna som skulle in.

Mamma och jag tog en riktig mysdag tillsammans. Först tog vi bussen in till stan,. där hon bjöd mig på lunch på en takterass. Sjötunga, räkröra, potatis mm och till det ett glas vitt vin. Underbar vardagslyx.
Sen gick vi runt i olika affärer och shoppade loss. Jag ska inte berätta allt jag köpte, men jag har bl.a. ett par långbyxor, en tröja/jumper, baddräkt och vandrarsandaler i min kasse.


Väl hemma hos mamma igen vilade vi en stund. Sen packade vi picknickkorgen med räkor, bröd, vin mm och tog hissen upp till takterassen.


Maten åt vi i halvskugga, sen tog vi våra glas med oss och satte oss på "framsidan" där vi tittade på solnedgången och bladdrade och bladdrade. Vilken härlig avslutning på kvällen.

4 kommentarer:

 1. Det låter helt underbart att få tillbringa så fina stunder med sin mamma!!!
  Du får vara glad att de kommer till dig även om det sker i fel ordning, men nog verkar det som Ketchupflaskan!!!
  Kram Maja

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig dag du haft medan hantverkarna jobbar i din lägenhet.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt du har haft det med din mamma, jag tror nog att hon också uppskattade dagen.
  Vad skönt för dig att du äntligen kan se fram emot att få färdigt i din lägenhet.
  Ha en lika mysig kväll och rå om varandra!
  Kram till er båda från mig.
  /Carmen

  SvaraRadera
 4. Mys mys :-)))
  Härligt att kunna åka upp till takterassen och titta på solnedgång.
  Kram o ha det gott!

  SvaraRadera