tisdag 5 juli 2011

Försvunnen top

Lördagen den 16 juli ska vi uppvakta en 50-åring och jag kom på att en varm pläd kan vara en bra present till en som oftast sitter i rullstol.
Stor aktivitet i hjärnkontoret! Visst påbörjade jag en "myspläd" de sista veckorna jag bodde i Arboga? Igår kväll letade jag och letade bland mina bilder och visst!

Jag har en nästan färdig top. Jag trodde att det bara var att skaffa fleese eller vanligt tyg och vadd och börja kvilta. Då hinner jag garanterat på en och en halv vecka. Nu har jag läst i min egen blogg att bårderna inte är sydda, förmodligen inte skurna heller. Litet mer att göra, men jag hinner ...........................

Frågan är bara Var finns min top?

Innan renoveringen tror jag att den låg i en kartong i det som har blivit mitt nya sovrum. Nu är nästan alla kartonger staplade nere i förrådet. Någonstans finns bl.a. en kartong som det står Påbörjade arbeten på. Där kan den ligga, eller också i en kartong med en mer neutral Syrummet som märkning.

Jag letade litet igår, men orkade och nådde inte heller att titta igenom de två högsta staplarna. Till det behöver jag hjälp att lyfta. Det får vi ta i morgon kväll för i eftermiddag ska vi lämna tillbaka gulliga "Lou-pojken" , mitt 6-åriga barnbarn, till hans mamma/min dotter. En nätt liten utflykt på dryga 20 mil - enkel resa.


6 kommentarer:

 1. Hoppas Du hittar Din top som har härliga klara färger
  Kram
  Marianne
  marianneshantverk

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig topp, en riktig färgklick som man blir glad av. Hoppas du får hjälp att hitta den.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hallå där va kul att du är med än...
  Den toppen är ju jättehärlig o jag hoppas verkligen du hittar den i tid så du hinner med att göra färdigt den. Hoppas även att du har hälsan. Kul att du fått umgås med ditt barnbarn lite också
  Var rädd om dig.
  Kramiz Anki

  SvaraRadera
 4. ... du hittar den, hoppas den inte ligger allför otympligt till.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Håller tummarna för att du hittar toppen och hinner få den klar! Den är jättesnygg och kommer bli en kanonpresent!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 6. Nå, har du hittat den än?
  Den är ju så fin, så vem som helst skulle ju bli glad för den och i den!!!
  Kram Maja

  SvaraRadera