söndag 15 januari 2012

Sytt, men inte lappteknik

I onsdags köpte jag nya köksmöbler och när vi hämtat dem åkte också julen ut. Kvar var bara de röda gardinerna, inte direkt julgardiner, men jag ville inte ha dem uppe längre. Så äntligen tog jag tag i det, i mitt tycke fina tyget, jag fick av min f.d. svägerska för snart ett år sedan. I fredags hann jag inte sy, men igår ägnade jag flera timmar åt att sy gardiner och fixa till det i köket/vardagsrummet. Tyget räckte bara till två längder, en i var ände av det stora fönstret. Jag tycker faktiskt det räcker. Blommorna växer så det knakar här och de ser till att det i alla fall ser ombonat ut.
Jag har litet tyg kvar från gardinsömnaden och av det tänker jag sy tabletter - när jag får tid. Än så länge får det duga med några olika omgångar tabletter som vi köpte på Erikshjälpen i torsdags.

Högsta prio på "att sy-listan" är så klart Adams monstermatta. Jag har jobbat en hel del i onödan. Alla "Monster-M" får inte plats på mattan, tack och lov. Några "maskar" är fastsydda och alla är i alla fall faststrukna på tyget. Det går framåt om än långsamt.

6 kommentarer:

 1. Det ser så mysigt ut!
  Så glad för dig!!!
  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Mysigt kök du har.
  Maria i Falun

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maria. Jag trivs jättebra i min nya bostad.

   Radera
 3. Håller med det är riktigt mysigt i Ditt kök.
  Kram
  Marianne

  SvaraRadera