tisdag 14 augusti 2012

Barnbarnsveckor

Tänk vad mycket vi har hunnit med den här sommaren, trots att käraste inte haft någon riktig semester. I stället har vi tagit vara på alla fridagar, som inträffat litet då och då.

Fyra olika campingturer har det blivit, bl.a. en tur med ett av barnbarnen. Vilken lycka för en liten (7 år) flicka som aldrig legat i tält.

"Barnbarnsveckorna" inleddes med ett besök på Skokloster där vi såg tornérspel.

 Sjuåriga Tindra följde med oss till Gävle för att tillbringa en vecka av sommarlovet hos oss.


Veckan med Tindra blev intensiv och rolig. Flera olika badutflykter hann vi med, ett besök på Furuvik var ett absolut måste tyckte Tindra. Många djur såg vi, många karusseller prövades och den dagen avslutades med bad i Furuviks pooler.


Sen kom då den efterlängtade campingturen som bara gick till Årsunda i Sandviken.


 Tindra som aldrig tidigare sovit i tält var helt "upp i hejsan" och sov väl inte så överdrivet mycket, men kul hade hon.

Här har hon hamnat mellan vår och sin egen madrass, men det gick också bra...........


Samma dag som Tindra skulle åka hem kom hennes kusiner Adam och Selma hit, i så god tid att tjejerna, som är jämnåriga, hann leka i flera timmar.

Även för de barnen blev det ett besök på Furuvik

 Eftersom det inte var så bra väder de andra dagarna de var här så gjorde vi bl.a. ett besök på Fängelsemuseet - premiär för oss alla fyra.

Att lyssna på information i egna hörlurar var uppskattat

En lång eftermiddag/kväll veks också för äventyrsbadet Fjärran Höjder, där både barnen och vi vuxna roade oss så mycket vi orkade. Därifrån har jag inga foton.

Samma dag som syskonen blev hämtade tog vi en kort tur ner till Uppsala och lyssnade på Mikael Wiehe tillsammans med min syster och svåger.

Sen hem igen på natten, för C skulle börja jobba redan tidigt på morgonen.
De här knappa två veckorna var de mest intensiva på hela sommaren, men vi har också hunnit med en massa annat, trots C:s avsaknad av semester - och än är inte sommaren slut :-)Jag känner mig så nöjd med min sommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar