tisdag 26 mars 2013

Vår?

Igår blev käraste oväntat ledig och vi gjorde nytta av den dagen.

Allra först släpade han in en massa kartonger med böcker, foton och brev från källarförrådet. Allt var mitt och inget hade blivit uppackat sen jag flyttade hit till Gävle för två år sedan.

Nu har vi ett antal tomma banankartonger och fler fyllda hyllor i bokhyllan i arbetsrummet. Bara den stora flyttkartongen och en halv banankartong är ouppackade.

Jag bestämde mig för att gå igenom alla brev och kasta = strimla så gott som allt. Hm, vad mycket jag har sparat. Brev från kompisar under tonårstiden, brev från f.d. käraste, ja allt möjligt. Det mesta är nu strimlat. Vi bar ut en stor papperskasse med strimlor till pappersåtervinningen igår och det blir nog lika mycket till idag. Vad skulle jag med allt detta till?

Tack och lov löpte vi en pappersstrimlare för en tid sen. utan den hade jag nog blivit "tokig".

Eftermiddagen ägnade vi bl.a. åt att promenera i vårsolen vid Mackmyra bruk.
 Det var litet läbbigt för Lynn att gå över en bro, men rätt som det var vågade hon gå fram till räcket och kolla.Vad är det här för konstiga djur?

På syfronten har det också hänt en del. Alla block till köksdynan är färdiga och ihopsydda till 16 rader med 6 block i varje. Dags att börja nåla ihop raderna, men först "måste" jag hushållsarbeta och också fullfölja strimlandet.


2 kommentarer:

  1. Visst är det underbart att tömma flyttkartonger! Vovven blir bara finare och finare
    kram

    SvaraRadera