måndag 11 november 2013

Kalasvecka

Förra veckan blev det inte mycket sytt. Jag hade annat att göra. Bl.a fyllde jag år. Så mycket firande blev det inte på den riktiga födelsedagen, det tog vi under helgen.
Som tur är bor min mamma i ett hus med en stor och fin samlingslokal som hon får utnyttja. Där samlades vi alla i lördags. Vi blev ett ganska stort gäng, med tre syskon och tre barn som kom med partners och mina fem barnbarn blev vi 17 personer.

Min ena syster hade gjort ett fint kollage på mig, sambon mina tre barn och de fem barnbarnen. Ja, Lynn fick också vara med på ett hörn:-)


Förutom en massa fina blommor fick jag upplevelsepresenter, bl.a. aroma-fotmassage och presentkort till ett Spa här i Gävle.

När jag var på Syfestivalen för en tid sedan fick jag en födelsedagspresent i förskott av min svägerska. Hon hade växtfärgat garn och stickat ett par vackra och sköna sockor till mig. De värmer på hjärta och fötter.


Nu ligger bl.a tio Cityblock färdigskurna och väntar på att jag ska sy dem, men de får nog vänta ett par dar. Litet annat ska fixas först.

Eftersom det är måndag länkar jag till Bambi

8 kommentarer:

 1. Grattis i efterskott! Vilka härliga presenter du fick, fotokollaget var jättefint! kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Jag säger samma sak, varmt grattis i efterskott. Fotmassagen låter så härlig.

  SvaraRadera
 3. Grattis!
  Vilka mysiga sockor!
  kram

  SvaraRadera
 4. Välkommen i gänget Birgitta...härliga presenter du fick!!Tack för att du länkar till Visa och Berätta ,måndag!!Bambikramar till dig

  SvaraRadera
 5. Härligt firande och så fina sockar du fått att värma fötterna med!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 6. Grattis i efterskott! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 7. Grattis i massor, om än i efterskott! Och tusen tack för kommentaren hos mig. Du kanske ska ändra dig och beställa mönstret ändå för det var både lättsytt och väldigt roligt!
  Kramisar

  SvaraRadera