måndag 30 juni 2014

Dukar jag sytt genom åren

Mosaikkvilten är färdigkviltad!!!!!!! Äntligen. Nu återstår att fästa en hel hoper trådar, renskära och få på en lukkekant. Inget att visa för tillfället alltså.

I stället har jag letat i min mapp med dukar som jag sytt. Här kommer ett urval av lite olika typer.
Tre av alla "balkongdukar" jag har haft för att skydda mina ögon mot "strålningen" från vårt ljusa balkongbord. Ingen överlevde mer än en säsong. Sen var de urblekta av sol och tvätt.


Duk sydd när jag gick en kurs för att lära mig använda SNS-linjalen.Dessa två har mamma fått vid olika tillfällen. Den grön/vita  var, om jag minns rätt, ett "Sy tillsammansprojekt" för längesen.

 Mitt allra första försök att sy PP. Det var inte alls lätt, men till slut blev den färdig och min ena (kattokiga) sonhustru fick den.

Fyra dukar som jag gett bort som present till olika väninnor.De sista två äger själv. Den lilla löparen var också ett "Sy tillsammansprojekt". Minns inte alls när.

Måndag = Visa och berätta, så jag länkar till Eva


3 kommentarer:

 1. Tänk så mycket vackert vi har i våra gömmor att visa upp samt INSPIRERA andra med!!Tak Birgitta för du länkade idag till Visa och Berätta!!Bambi

  SvaraRadera
 2. Här var det dukar i långa banor. Perfekt att ha på vita trädgårdsbord, som man ju blir bländad av. Och så ligger dom bra på bordet våra kviltade dukar.

  Tack för visningen :)
  Ha de'

  SvaraRadera
 3. Oj vad mång fina dukar du visar upp!
  Kram

  SvaraRadera