torsdag 13 januari 2011

Det tar tid

Nu har jag börjat ladda upp mina bilder från zoomin till mitt Picasaalbum. Det går, men det går långsamt. Allteftersom albumen blir klara så kommer det en länk på vänstra sidan i min blogg.

Idag har jag träningsvärk i magen och armarna. För första gången på två och en halv månad var jag och tränade igår. Trots att jag tog betydligt lättare vikter i alla maskiner, så känner jag av det rejält idag och i morgon ska vi iväg igen.

Igår läste jag hos någon att hon skulle visa minst en bild varje gång hon bloggar. Det tycker jag är en kul idé, så jag hänger på.
Jag har ingen ny bild, men jag kan visa min lilla börs som alltid ligger i min träningsväska. Den är alldeles lagom stor för träningskortet och en guldpeng till klädskåpet. jag får i litet fler pengar om jag skulle råka vilka köpa fikat på badhuset i stället för att ta med mig det.

4 kommentarer:

 1. Som vanligt imponerar du!
  Både med träningen - att du kommit igång igen.
  Dessutom så vill jag lära mig att sätta in bilderna så snyggt som du gjort med Afrikatäcken mm. Kram Maja

  SvaraRadera
 2. Så duktig Du är att lägga in bilder.slide har Du oxå ska bli kul att föja dig Kram

  SvaraRadera
 3. Skulle oxså vilja ha ett album med mina gamla bilder,,men hur hinner man och hur gör man ??? och så måsta man ha den energin oxså.Fredagskram

  SvaraRadera
 4. Söt börs. Jag har använt mitt lilla korsettfodral till busskort,bankomatkort alldeles perfekt till det.Mobilen får frysa ett tag till.

  Önskar också hämta bilderna från zoomin .Hur går det till?
  Kram

  SvaraRadera