fredag 14 januari 2011

Träningsvärk

Aj och oj så ont det gjorde att träna idag. Jag fick en rejäl träningsvärk av onsdagens pass. När jag väl kom igång så gick det bättre, men jag längtade verkligen efter relaxen med bubbelpool.

Så kom "dråpslaget" När vi hade duschat och skulle sättas på oss badkläder, så visade det sig att svägerskan glömt baddräkten hemma. Ingen baddräkt = inget bubbel eller relax. Hon erbjöd sig att gå hem, så jag kunde stanna och bada. Men till det sa jag ett absolut NEJ! Självklart avstod jag, det går ju fler tåg.

Under eftermiddagen har vi varit iväg till en av hennes bröder som hjälpt mig fixa en massa glödlampor på bilen. De sitter så knepigt att jag bara inte klarar av att byta själv. Sen ska handbromsen fixas, men först måste vi få hem en vajer, för  det var den som var trasig.

Dagarna springer fort undan och det enda jag gjort i lappteknik idag är att plocka fram min kvilt-lade-bonad, så jag kan starta kviltningen.


Innan jag mackade bonaden så pressade jag på tunn volym vlieseline på alla små lapptäcken. Baksidan är bara en bit gammalt bomullstyg - inget speciellt till just denna bonad. Man tager vad man haver (ibland)

1 kommentar:

  1. Ville bara säga hej!
    Har läst din kommentar och ska försöka att hitta tid för att se om jag kan förstå vad jag ska göra.
    Tack för hjälpen!
    Kram Maja

    SvaraRadera