onsdag 26 januari 2011

Hur svara på kommentarer?

Vad jag saknar zoomins enkla sätt att svara på kommentarer.
Hur jag ska göra här har jag inte riktigt kommit underfund om.

Idag upptäckte jag att en person svarar alla  under sitt första inlägg. Alltså som ett gästboksinlägg. Det kan ju vara smart, men risken är nog stor att många inte ser en kommentar, man gärna hade läst.

Jag har gjort så att jag klickat mig fram till den som skrivit i min gästbok och sedan skrivit ett svar i den personens gästbok. Det känns inte helt OK för ibland kan det ju bli fler som vill "lägga sig i", som på zoomin. Den möjligheten har vi ju tappat. Jag tycker oftast att det tar för lång tid och då blir det inga svar alls till de som skrivit till mig.

Jag hoppas ni förstår att jag läser alla inlägg och blir glad över dem även om ni inte alltid får svar.

9 kommentarer:

 1. Håller med dig, zoomin var enklare på många sätt.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Håller med om att kommentarsfunktionen i zoomin var suverän, jag måste säga att jag har inte lagt mycket energi på att lära mig hur bloggen fungerar, skriver inlägg, det är i stort sett allt.

  SvaraRadera
 3. Jag har funderat på det med, o har sett att det finns en "gadget" som heter "Frågor o Svar" men om det är den som kan användas vid dessa frågor o svar vet jag inte. Kanske ska testa?

  SvaraRadera
 4. Äntligen .Den frågan har jag undrat över trivs inte alls här Jag lägger in nån bild ibland kollar mina zoominvänner och kommenterar Men ska man sy får man dra ner på den här bloggen Jag har stannat på Zoomin, finns en och annan vän kvar där, det var trågigt att alla flydde Det enda positiva är att det är lätt att kolla utländska bloggar. Kram sireene

  SvaraRadera
 5. Den funktionen saknar jag me, men jag tycker ändå att det finns en hel del fördelar med bloggen. Och under de år jag haft min blogg har många nya funktioner tillkommit, vem vet svara funktionen kommer nog...
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 6. Jag skriver korta svar på de som kommenterat mitt inlägg. OM man har skrivit kommentarer hos mig och är intresserad av ev.svar så är det ju bara att gå in och kolla om jag hunnit svara.
  Kram Maja

  SvaraRadera
 7. Svar till Maja: Visst fungerar att göra som du gör, men då gäller det att komma ihåg i vilka bloggar och under vilket inlägg jag har skrivit kommentarer. En del bloggare, dig t.ex. läser jag ju varje dag och och där är väl risken ganska minimal att jag skulle glömma om jag skrivit något, men jag tycker i alla falla att det var enklare på zoomin - och roligare när det kunde bli flera som deltog i en diskussion.

  SvaraRadera
 8. Har också funderat lite över detta, men inte kommit fram till något ännu.... Tror inte heller, att jag skulle komma ihåg/ta mig tid, att gå tillbaks för att kolla ev. svar. Kram Katarina

  SvaraRadera
 9. Hej såg att Du hälsat på mina katter.
  Jag får ett E-mail när någon kommenterat tar inte bort det förän jag har tid att svara
  Kram

  Jag finns kvar på zoomin

  SvaraRadera