fredag 24 januari 2014

Den som söker............

När jag hade sytt alla resterande SBS-block och allt var insatta i de två pärmarna med färdiga block, upptäckte jag att ett block fattades.Det konstiga var att mönstret inte heller fanns i pärmen för de icke färdiga blocken. Jag kunde ju se i boken att det där var något jag kände igen. Men var sjutton fanns blocket?

Nu har jag sytt sashing på ena sidan av alla block utom två som måste göras. Förhoppningen att blocket hamnat i någon annan plastficka var borta.

Hm? Vad gör jag nu? Eftersom det var sömnad på mall så var jag inte direkt sugen på att sy en gång till. Äsch, jag letar litet i mina små burkar och lådor i bokhyllan. Vips! Efter att ha öppnat bara ett par små lådor så hittar jag ett knöligt påbörjat arbete och plastmappen med mönstret. Varför la jag inte det bland de andra sakerna som hör till SBS, vid flytten för tre år sedan?
Nåja! Allt det tråkiga är redan sytt. Nu ska jag bara applicera cirkeln på bottentyget och sy dit en "mittprick".Ibland ska man ha tur.

Jag trodde att jag skulle behöva sy om en hel massa block, men det var bara två som definitivt inte gick att använda. Dem syr jag nog till veckan. Först vill jag sy på sashing på alla de block jag har, så jag kan lägga ut och se hur det kommer att bli.

2 kommentarer:

  1. Grattis till att ha hittat sista blocket. Och Grattis till att ha alla färdiga!
    Kram Kerstin

    SvaraRadera
  2. Härligt när allt kommer till rätta igen och kan få den plats det skulle ha ,,dina dresten är jätte fina!!Lycka till Birgitta med resten av ditt arbete/Bambikram

    SvaraRadera