fredag 18 mars 2011

Flyttbestyr

Stoja och jag är i nya lägenheten för att försöka packa upp de prylar som redan är här - och de jag köpte i går på mammas och min shoppingrunda.

Det här är alltså vardagsrummet som övergår i matplatsen. Helt OK bar de har tapetserat och slipat parketten. Jag köpte nya fina gardinstänger igår och hade tänkt hänga upp gardiner idag, men det går inte för den 24 ska de byta ut alla mina fönster och då får det så klart inte hänga några gardiner här.


Köket är vidrigt just nu, vad det gäller färgen. Jag har faktiskt haft orange köksluckor en gång förut, men det är längesen. De ska ju rusta hela lägenheten så jag står gärna ut med det här en tid. Det viktigaste finns redan på plats i köket, bl.a. perkulatorn, så nu har jag min första fikapaus här.


Man får göra det bästa av situationen :-)

Det snöar för fullt nu och det gillar jag inte

6 kommentarer:

 1. Det verkar vara en ljus och fin lägenhet Du har. Blir säkert bra när Du sätter Din prägel där.
  Vi får oxå nya fönster i vår.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar fönstervägg måste bli ljust o fint.
  Det kommer säkert att bli jättebra där när du får dit dina egna grejer o får sätta egen prägel på det.
  Här i Linde har det säkert kommit uppemot 2 dm snö. Hopps det försvinner igen snabbt - är ju så trist med blötsnö som det blivit nu.
  Kramizar o var rädd om dig!

  SvaraRadera
 3. Den lägenheten ser ut att vara riktigt smart planerad! Är det balkongdörr ifrån båda "sovrummen"? Visst är det underbart med lite skog utanför balkongen. Det har jag också. Här kommer du att få det riktigt bra när renoveringar är klara.
  Skicka gärna adressen till mej. Kram/Vivianne

  SvaraRadera
 4. Lycka till i din nya lägenhet. Blir kanon tror jag!
  kram Gudrun

  SvaraRadera
 5. Önskar dig också lycka till med din nya lägenhetn där du säkert kommer att trivas. Jättebra att du får nya fönster!

  SvaraRadera
 6. Blir säkert en jättefin lägenhet när allt kommit på plats och det blir nya fönster och golv..Köksluckorna ser ut som om dom kommer från 70 talet, då hade man ju allt orange:O))

  SvaraRadera