måndag 28 mars 2011

På onsdag!

Jag fick själv ringa till flyttfirman för att få reda på när eller i värsta fall om jag får flytta denna vecka. Beskedet blev troligen onsdag. Jag nöjde mig inte med det, så det slutade med att en av killarna i den flyttbuss som ska ta mina saker, ringde upp mig. Nu är jag lovad att de kommer vid 10-tiden på onsdag. Min möbler kommer till nya bostaden på torsdag morgon. Det passar mig utmärkt. Då kan jag ta mig norröver i lugn och ro, lasta ur blommorna i lägenheten och sova hos min mamma.

Det var riktigt pirrigt att ringa till dem. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort om de sagt igen att det är uppskjutet.

Nu ska jag börja packa ner allt som jag absolut inte behöver använda mer. Så mycket som möjligt ska var färdigt i morgon mitt på dagen. Jag och min svägerska har bestämt att vi ska ut och roa oss i Örebro det sista vi gör innan jag flyttar. Ja, inte på kvällen, utan det är en eftermiddagsföreställning.

Jag känner ju mig :-) så jag vet att jag kommer att vara dödstrött när jag kommer hem. Då kan det vara skönt om det mesta redan är avklarat.

När allt mitt är packat ska jag försöka sortera i "mitt och ditt" i rummen. Stora saker som ska stanna sätter jag lappar på. De mindre prylarna ställer jag på "stanna-möblerna" eller bär till sovrummen.
Det vill bli bra nu.

Igår kväll testade jag hur jag ska göra bårderna på gladkvilten. Troligen blir det så här, men än hinner jag ändra mig. Jag packar ner allt och nästa gång jag syr på kvilten sker det i Gävle!

6 kommentarer:

 1. Håller tummarna för att allt går bra nu!!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 2. Säger som Lizzan!!!Hoppas att allt går bra!!!Roa dig nu ,för det är du värd!!Kramen

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du får allt fixat med flytt o allt o så får vi hoppas att du får en riktigt trevlig Örebro eftermiddag!
  tur nätet finns numera förr var det värre när någon flyttade..hihi..
  Nu kan man hålla kontakten smidigt ändå.
  Ha det så gott nu!
  Var rädd om dig !
  Kramiz

  SvaraRadera
 4. Åhh vad skönt att du äntligen får flytta! Finns det något värre än att bara gå och vänta?! Ha en riktigt trevlig dag med svägerskan! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 5. Så skönt att äntligen få besked om flytten. Lycka till med allt packande och ha en trevlig e.m. med svägerskan.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Välkommen till Gävle hoppas allt går bra med flytt mm förstår att det är jobbigt innan det blir klart. Ta hand om dig.
  Milly

  SvaraRadera