fredag 4 mars 2011

Vunnit

Jag hade tur och vann ett av Lizzans tröstpris när hon hade utlottning på en nesse.

Flera bra tillbehör till väskor. Sånt går alltid åt och broderitråd gör jag också av med ibland. Allt kommer att komma till nytta! Tack snälla Lizzan.

Det blev som jag trodde! Idag när jag promenerade förbi hos svägerskan så var toppen färdig och hon stog och strök den. Nu är det dags att köpa tyg till bårder och baksida och så vadd. Jag visade henne var hon kunde beställa på nätet. kanske drar hon iväg och handlar i Örebro i stället.

Det är ju litet synd att hon kom på att hon skulle börja sy lapptäcken nu och inte tidigare. Tänk så kul vi kunde ha haft tillsammans. Nåja, 23 mil klarar vi båda av att köra ibland.

5 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten!
  Vad kul att du fått svägerskan att bli en av dina sykompisar. Tänk så mycket mer ni kommer att kunna prata om nu när ni träffas.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jätteroligt för er båda!
  Skaffa Skype och babbla på!
  Det gör Evaj och jag och vi hjälper och inspirerar varandra. Fast visst hade det varit roligt om hon kommit på detta tidigare;)
  Grattis till vinsten också!!!
  "Bra att ha saker" ska man inte förakta!
  Kram Maja

  SvaraRadera
 3. grattsi till din vinst - jag har också vunnit vilket gjorde mig nästan chockad...brukar aldrig vinna annars så det var jätteroligt.Men den är nog alldels för avancerad för mig än så länge. Jag är lite för ny på området ännu för att ge mig på ett så stort projekt - men jag gillade mönstret. Innehöll ju många moment - sashiko applikation broderi o ja massa.
  Kommer säkert att behöva hjälp den dagen jag fått alla tyger o allt ...måste ju försöka hitta det också innan jag sätter i gång.
  Nåväl - hur går det för dig ? Bara slit o släp?
  Hoppas du får tid att göra lite annat också emellan.
  Kramiz

  SvaraRadera
 4. Klurade ett tag vad som skulle passa dig, eftersom du syr mycket väskor så tänkte jag att dessa kunde komma till nytta nån gång ;)
  Kram Lizzan

  SvaraRadera