måndag 7 mars 2011

Vår i luften

Så härligt det är nu med sol och snösmältning.

Lördagen var solig men kall här i Västmanland. Jag tillbringade hela den dagen i Västerås med fyra väninnor som jag träffade på nätet i slutet av 90-talet. Vi åt en god lunch och pratade och skrattade i timmar. En höjdardag och vilodag. Det är helt otroligt att vi, trots långa avstånd och stor spridning på ålder, alltid har så roligt. Jag vet inte riktigt hur många vi "kan" vara om alla kan komma, men säkert är det mer än tio kvar från den listan där allt började - en helt vanlig mailinglista på Onelist som det hette då. Nu för tiden finns även den listan på Yahoo, fast vi har mer kontakt via Facebook :-)

Igår packade jag en hel del, pratade mycket med sambons dotter som är hemma på semester från Saudiarabien (och har bott hos oss över helgen).

En promenad med Stoja blev det också och jag njuter när de bara fläckarna i söderläge börjar titta fram. Inte för att jag har det minsta emot vintern, men nu tycker jag nog det räcker och att våren kan få komma.

3 kommentarer:

 1. Håller helt med dig att det är dags för snösmältning och vår.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, nu räcker det!
  Jag vill se snödroppar, den vackraste blomman jag vet, och myror som skyndar fram över solvarma barr!
  Kram Maja

  SvaraRadera
 3. Jag tycker absolut att det är nog med vintern nu - fast det har varit underbart väder i dag om man bortser från blåsten...Vi har varit mkt ute o mår bara bra av det.
  Kramizar

  SvaraRadera