tisdag 1 februari 2011

Tur i oturen

Idag var jag och mina svägerskor till Örebro. Jag  passade på att släpa med mina kassar med gamla vinylskivor. Inte var de så många och inte fick jag så mycket för dem, men en femhundring blev  det i alla fall.

Sen strosade jag och ena svägerskan runt på stan medan vi väntade på nummer tre. Vi var på väg över ett övergångsstället och till en gågata då det kom en bil och passerade oss. Det var inget vi ens reagerade på, men mannen svängde sen in strax framför oss - precis som om han skulle parkera. Och sen helt plötsligt lägger han i backen!!!!!!!!!!!!!! och bara kör. Svägerskan var litet framför mig och jag fick faktiskt nästan springa för att komma undan dåren, som inte ens verkade ha fattat vad han gjorde. Jag blev något skakig, minst sagt och tydligen såg det också lite farligt ut, för en passerande ung man skakade på huvudet och sa något i stil med att jag hade tur och vilken dåre!

Det har inte blivit så väldigt mycket sorterat de sista dagarna, men ena pelaren med tyger är i alla fall sorterad och packad. Alltid något.

5 kommentarer:

 1. Era änglar fick jobba hårt;)
  Jag kände en tjej(busschaufför) en gång som sa att:
  -I trafiken är alla älgar!!!
  Hon menade att man skulle se sina medtrafikanter som älgar och akta sig!!!
  Ta hand om dig!
  Kram Maja

  SvaraRadera
 2. Usch, vilken hemsk upplevelse. Tur att det gick bra ändå.

  Kram Inger i Segeltorp

  SvaraRadera
 3. Ibland ubdrar man hur det står till där uppe......skönt att allt gick bra!!Kramar

  SvaraRadera
 4. Gissar att femhundringen kommer att förvandlas till quiltmaterial Kram

  SvaraRadera
 5. Tack för besöket.
  Skulle gärna vilja sy ett sängöverkast av mina block, men tyvärr säger min rygg ifrån sådana stora arbeten. Får bli en löpare jag tar det ljusa tyg som ligger närmast.Kanske bara jag som ser det. Kram

  SvaraRadera